Konačno sam pobedila malokrvnost, a imam i više energije

marina-momcilovicGodinama sam se borila sa anemijom koju je prouzrokovalo obilno mesečno krvarenje. 2009. godine mi je toliko bila loša krvna slika, izraženo bledilo i malaksalost da sam morala ostati u bolnici i primiti tranfuziju.

Pila sam svakakve lekove za povećanje nivoa gvozđa u krvi, jela sam razne namirnice bogate gvozđem, ali uzalud.

Pila sam ampule Tothema koje su mi oštetile zube, vitaminske lekove i primala injekcije.


Jednostavno moj život je bio upropašćen i da slučajno nisam pročitala na internetu o primedu, ja sada ne bih bila živa.

2010. godine, pretražujući internet i čitajući o prirodnom preparatu PRIMED 5, rešila sam da ga kupim i da pokušam. Posle jedne teglice već sam osetila poboljsanje. Boja mi se vratila, više nisam bila bleda. Gvožđe i hemoglobin su se povećali.

Zatim sam naručila još dok nisam saznala da se preparati prodaju i u Nišu koji se nalazi u blizini. Počela sam da kupujem svakog meseca oko godinu dana. Bila sam srećna, imala sam više energije, nisam se više umarala.

Posle godinu dana sam ređe kupovala ali i dan danas povremeno koristim, preventivno. Jedno vreme sam uzimala i PRIMED 2 pošto sam kao dete bolovala od bronhijalne astme.

Jednom rečju, preparati PRIMED su mi došli kao spas i uvek ću ih svakome preporučiti. Srdačan pozdrav i puno uspeha u daljem radu!

Marina Momčilović,

Grudaš

Šta je PRIMED 5 Feromed i kome je namenjen?

PRIMED 5 Feromed je prirodan preparat, napravljen po proverenoj recepuri, na bazi meda i lista koprive. PRIMED 5 Feromed se preporučuje kod:

  • anemije izazvane nedostatkom gvožđa,
  • gastritisa bilo kog uzroka.

primed 5 feromed

Kako deluje PRIMED 5 Feromed?

Prirodni aktivni sastojci proizvoda ispoljavaju blagotvorno dejstvo na opšte zdravlje organizma, kao i kod anemije uzrokovane nedostatkom gvožđa. Ne izaziva iritaciju sluzokože želuca i povoljno deluje na smirenje simptoma gastritisa.

Poručite Vaš Primed 5 feromed ONLINE

PORUČITE VAŠ PRIMED 5 feromed

Poručite Vaš Primed 5 feromed direktno putem forme