Sve pohvale za PRIMED 5!

Poštovani, ovim putem želim da Vam se zahvalim i ujedno pohvalim Vaše preparate PRIMED 5 i PRIMED 13 FORTE.

Prošle godine, moj otac je bio u jako lošem zdravstvenom stanju. Lekari nisu znali šta je problem. Lečen je na odeljenju Hematologije zbog loše krvne slike i veoma niskog hemoglobina koji je bio svega 45. Nakon 6 meseci bezuspešnog lečenja u Septembru 2018. god je napokon ustanovljeno da boluje od karcinoma na želucu gde i gubi krv. Tada počinje borba protiv teške bolesti.

Prošao je 6 ciklusa hemoterapije i 25 zračnih terapija. Zahvaljujući zračnoj terapiji krvarenje na želucu je zaustavljeno ali krvna slika se nije popravljala. Koristio je dosta prirodnih preparata za krvnu sliku i anemiju – biljne kapi, med sa aronijom, koprivu seme i kakao, čaj od koprive, cveklu, sok aronije … Pored toga, dobijao je i redovnu terapiju za podizanje gvožđa. Kupovali smo dosta raznih preparata što naše proizvodnje što stranih proizvođača. Primao je krv, krvnu plazmu, gvožđe … ništa nije moglo trajnije da podigne hemoglobin. Sve je bilo na kratak period da se isti dovede do 90 da bi primio sledeći ciklus hemoterapije, nakon toga ponovo bi drastično padao.

Preko interneta sam videla reklamu za Vaš proizvod PRIMED 5. Sa određenom dozom skepticizma, poručila sam PRIMED 5. Već nakon prvih dana korišćenja primetili smo da se mom ocu polako vraća boja u licu, što nas je jako obradovalo i dalo nadu za poboljšanjem. Moram da naglasim da je on i dugogodišnji dijabetičar na insulinu i da mu preparat nije smetao niti podizao šećer u krvi. Nakon upotrebe 1 kutije, hemoglobin je bio 108.
Pred 5-ti ciklus hemoterapije njegov Onkolog nije mogao da veruje da smo kako je rekao “za samo 20 dana podigli hemoglobin za 30 jedinica, i da on to mora da proveri”! Na našu veliku radost ponovljeni rezultat je potvrdio.
Nastavio je sa daljom upotrebom i hemoglobin je dostigao nama neverovatnih 113. Zahvaljujući tome hemoterapija nije puno obarala hemoglobin, već se zadržavao na oko 102.

Hvala puno PRIMED-u i sve pohvale za PRIMED 5!

Međutim to nije jedini preparat koji smo koristili. Zahvaljujući izuzetnim rezultatima stekli ste naše poverenje i poručili smo i PRIMED 13 FORTE. Sastav preparata je zvučao zaista obećavajuće i opravdava isti. Nakon završenog lečenja od već pomenutih 6 ciklusa hemo i 25 zračnih terapija, tata je počeo da koristi PRIMED 13 FORTE. Oporavak je bio dosta lakši i podnošljiviji. Već nakon par dana upotrebe nestala je malaksalost i iscrpljenost, nestale su mučnine i došlo je do poboljšanja opšteg stanja organizma. Počeo je bolje da jede i čak dobio malo na kilaži.

Nastaviće da koristi PRIMED 13 FORTE, a mi ćemo nastaviti da hvalimo Vaše proizvode kao provereno dobre i preporučivaćemo svakome kao sigurne.

Iste proizvode PRIMED 5 i PRIMED 13 FORTE smo već poručivali za svoje prijatelje koji su takođe prezadovoljni.

Hvala još jednom, jer ovo nije puka reklama te vam zato u prilogu dostavljam i rezultate krvne slike kao dokaz svega navedenog.

Srdačan pozdrav od porodice Butulija iz Kragujevca.

PRIMED 5 je prirodan preparat na bazi meda i koprive. PRIMED 5na prirodan i bezbedan način obezbeđuje unos gvožđa neophodnog za izgradnju hemoglobina i eritrocita. Redovnom upotrebom utiče na smanjenje tegoba uzrokovanih anemijom.

PRIMED 5 blagotvorno deluje na sluzokožu želuca, pa se preporučuje i kod gastritisa bilo kog uzroka.

PORUČITE PRIMED 5: https://primed5.anemija.rs/