Mirsada Mujkić

Željezo mi je bilo samo 3, posle se postepeno povećavalo i došlo mi je na 8.

Pročitajte celo iskustvo korisnice: Mirsada Mujkić

“Dok sam potrošila jedno pakovanje bilo mi je puno bolje, ali sam nastavila dalje trošiti do kontrole i kad mi je rekao doktor da je prezadovoljan onda sam još jednu teglu potrošila.”

Mirsada Mujkić,
Voloder, BIH

 

Sanja Rnjak

“Posle mesec dana, nisam više osećala tegobe u želucu, a popravilo mi se i gvožđe “

Pročitajte celo iskustvo korisnice:  Sanja Rnjak

 

“PRIMED 5 je odličan i što se tiče podizanja imuniteta, u to sam isto sto posto uverena, pa sam počela i mom sinu da dajem od

njegove četvrte godine svako jutro pola kafene kašikice, na prazan stomak. On sada ima 11 godina, tako da PRIMED 5 upotrebljava već 7 godina.”

Sanja Rnjak,
Beograd

 

 

Gordana Pajović

“Kad sam saznala za PRIMED 5, prestala sam da uzimam i tablete i injekcije
Pročitajte celo iskustvo korisnice: Gordana Pajović

“PRIMED 5 koristim jako dugo i jako sam zadovoljna. Imam već dugi niz godina anemiju, pomalo i genteski, a u zadnje vrijeme zbog učestalih krvarenja. Zbog toga mi opadnu željezo i hemoglobin. Tada osjećam iscrpljenost i vrtoglavice, trnjenje ruku i nogu. Koristila sam nekad i tablete željeza, a i injekcije fero. Na kraju, kad sam saznala za PRIMED 5 prestala sam da uzimam i tablete i injekcije.

Gordana Pajović,
Rogatica

 

 

Posle 2 meseca upotrebe PRIMED 5, rezultati su bili odlični!
Pročitajte celo iskustvo korisnice: Milijana Stjepanović

Milijana Stjepanović

“Ja imam problem sa anemijom još od srednje škole, u stvari od samog puberteta. Gvožđe se tada kretalo oko 8-9.

Sasvim slučajno sam u nekim novinama pronašla PRIMED 5 i odlučila sam da probam, pre svega zbog toga što je na prirodnoj bazi.

Nakon sedam dana već sam se osećala bolje. Nije mi se toliko spavalo, nisam imala vrtoglavice. Oni koji imaju problema se anemijom znaju šta sve anemija povlači sa sobom. Između ostalog, to su i bakterije, virusi, tahikardije… Jako brzo sam se umarala, nisam mogla da funkcionišem normalno, prosto, nisam mogla da živim u skadu sa svojim godinama.”

Milijana Stjepanović,
Bela Crkva

 

Alma Hadžić

Uz PRIMED 5 se osećam jače, svežije i puna snage!
Pročitajte celo iskustvo korisnice: Alma Hadžić

“Preko prijatelja na fejsbuku sam saznala za PRIMED 5 i odlučila da ga probam. Koristila sam ga 6 meseci. Za to vreme, vrtoglavice su prestale.”

Alma Hadžić
Tuzla

 

marina-momcilovic

Marina Momčilović

Konačno sam pobedila malokrvnost, a imam i više energije!
Pročitajte celo iskustvo korisnice: Marina Momčilović

“Godinama sam se borila sa anemijom koju je prouzrokovalo obilno mesečno krvarenje. 2009. godine mi je toliko bila loša krvna slika, izraženo bledilo i malaksalost da sam morala ostati u bolnici i primiti tranfuziju.

2010. godine, pretražujući internet i čitajući o prirodnom preparatu PRIMED 5, rešila sam da ga kupim i da pokušam. Posle jedne teglice već sam osetila poboljsanje. Boja mi se vratila, više nisam bila bleda. Gvožđe i hemoglobin su se povećali.”

Marina Momčilović,
Grudaš