Veliko poboljšanje već nakon 20 dana!

Problem sa anemijom imam dugo, a 2017. se pogoršalo stanje. Nisam mogla da stojim na nogama, imala sam vrtoglavice, lupanje srca, otežano disanje, a počeli su i zglobovi da me bole.
Uradili su mi analizu krvi u kojoj se videlo da mi je hemoglobin bio jako nizak. Počela sam da pijem lekove za gvožđe, ali kad sam ponovila analize nakon 2 meseca, nije bilo skoro nikakvog pomaka.

Pretraživala sam na internetu i naišla na PRIMED 5. Počela sam da ga koristim zajedno sa kapsulama gvožđa. Već posle 20 dana, kada sam uradila ponovo analizu krvi videlo se veliko poboljšanje. Hemoglobin mi se sa 78 povećao na 92.

Osećala sam se bolje, polako su prestale vrtoglavice, lupanje srca, malaksalost i otežano disanje.

Sada mi je opet nizak hemoglobin, tako da ću ponovo da počnem da koristim PRIMED 5, zato što sam osetila da mi odgovara i da stvarno deluje. Preporučujem ga svima.

Takođe, ko god da mi se od poznanika požali na neki problem, ja mu preporučim neki od PRIMED preparata koji bi mogao da mu pomogne.

Sanja Katić,
Laćarak

PRIMED 5 je prirodan preparat na bazi meda i koprive. PRIMED 5 na prirodan i bezbedan način obezbeđuje unos gvožđa neophodnog za izgradnju hemoglobina i eritrocita. Redovnom upotrebom utiče na smanjenje tegoba uzrokovanih anemijom.

PRIMED 5 blagotvorno deluje na sluzokožu želuca, pa se preporučuje i kod gastritisa bilo kog uzroka.

PORUČITE PRIMED 5: https://primed5.anemija.rs/