Posle mesec dana, nisam više osećala tegobe u želucu, a popravilo mi se i gvožđe

Obraćavam Vam se ovim putem da bi podelila svoje iskustvo vezano za upotrebu PRIMED 5.

Pre deset godina sam imala bolove u stomaku, tačnije u predelu želuca. Posle raznih pregleda vezano za želudac, ustanovili su mi da imam hronični gastritis i povećanu kiselinu. Prepisali su mi terapiju koju sam uredno popila. Bolovi su nestali, međutim, posle izvesnog vremena su se opet pojavili posle upotrebe neke hrane. Ponovo sam krenula po lekarima, što državnim, što privatnim, ne bi li mi našli neko trajno rešenje. Na kraju su mi rekli da moram da se pomirim sa tim, da ću problem imati ceo život, da jedem češće a manje obroke, i da izbacim kiselo jelo, a sa slatkišima da ne preterujem. Što se tiče lekova, rekli su mi da uzimam po potrebi. Pomirila sam se sa tim, ali sam počela da malo tragam po internetu vezano za gastritis i bolove u želucu ne bi li našla neki prirodni preparat. Tako sam saznala za neki čaj za gastritis koji prodaju na Zlatiboru i odmah sam ga naručila. Čaj je stvarno bio prijatnog ukusa, ali nije mi pomogao, verovatno bi trebalo duže da se pije da bi imalo nekog efekta. I dalje sam osećala tegobe. I tako dalje tragajući, videla sam na internetu za PRIMED 5. To je bilo pre otprilike deset godina. Još se nije ni otvorila PRIMED Bio-apoteka u Vojvode Stepe. Krenula sam sa upotrebom PRIMED-a 5, iskreno bojažljivo, jer posle silnog traganja za nekim pobojšanjem što se tiče želuca, bila sam izgubila nadu. Rekli su mi da PRIMED 5 uzimam svako jutro drvenom kašikicom na prazan želudac, i posle toga pola sata ništa da ne jedem. Pošto je meni bilo oslabljeno i gvoždje, zbog neadekvatne ishrane i unosa vitamina jer su mi zabranili zbog želudačne kiseline, rekli su mi da u početku PRIMED 5 uzimam i kafenu kašikicu pola sata pre večere. Tako sam i primenila. U početku uzimanja na prazan želudac, PRIMED 5 mi nije baš lako padao, međutim posle duže upotrebe, pretpostavljala sam, a sada sam sigurna uzimanjem PRIMED-a 5 želudačna sluznica se oporavila, i onda mi je PRIMED 5 lakše padao na želudac. Posle mesec dana, nisam više osećala tegobe u želucu, a popravilo mi se i gvožđe, sa 4 je skočilo na 11. Bila sam stvarno zadovoljna. I dalje izbegavam unošenje kiselih namirnica, ne preterujem sa slatkišima, ponekad uzmem i lek ali to je zbog toga što nekad preteram sa hranom.

PRIMED 5 je odličan i što se tiče podizanja imuniteta, u to sam isto sto posto uverena, pa sam počela i mom sinu da dajem od njegove četvrte godine svako jutro pola kafene kašikice, na prazan stomak. On sada ima 11 godina, tako da PRIMED 5 upotrebljava već 7 godina.

Čak sam ga srdačno preporučila i našoj rodbini i prijateljima.

Možda sam malo bila opširnija, ali sam htela svoje iskustvo vezano za PRIMED 5 da što jasnije prenesem drugima. Još jednom iskreno preporučujem svima koji imaju problema sa želucem i nedostatkom gvožđa da probaju PRIMED 5.

Što se moje porodice tiče, mi ćemo i dalje nastaviti da ga uzimamo jer je PRIMED 5, mi kroz šalu kažemo, postao deo naše porodice.

S poštovanjem,
Sanja Rnjak,
Beograd

Poručite PRIMED 5 online!

PRIMED 5 je prirodan preparat na bazi meda i koprive. Ne sadrži veštačke boje, arome, konzervanse i druge aditive.

Preporučuje se u slučaju anemije izazvane nedostatkom gvožđa. Pored anemije, PRIMED 5 blagotvorno deluje i u slučaju gastritisa.

Za više informacija o preparatu posetite našu stranicu: http://primed5.anemija.rs/