Posle 2 meseca upotrebe PRIMED 5, rezultati su bili odlični!

PORUČITE PRIMED 5: http://primed5.anemija.rs/

Milijana Stjepanović

Ja imam problem sa anemijom još od srednje škole, u stvari od samog puberteta. Gvožđe se tada kretalo oko 8-9. To je neka početna, blaža faza anemije, koja se javlja u tom dobu. Terapija je bila blaga, u skladu sa preporukom lekara.

Međutim, kada sam postala starija, posle dvadesete godine, posle neke manje ginekološke intervencije, proverena mi je krvna slika koja je pokazala da mi je gvožđe 1-2, a hemoglobin 70. Istog dana otpuštena sam iz bolnice i dobila sam terapiju koja je bila jako agresivna, ali nije davala skoro nikakve rezultate. Bilo je jako puno nuspojava, a jako malo poboljšanja u samoj krvoj slici. Dobila sam gastritis, pojavili su se problemi sa želucem…

Sasvim slučajno sam u nekim novinama pronašla PRIMED 5 i odlučila sam da probam, pre svega zbog toga što je na prirodnoj bazi.

Nakon sedam dana već sam se osećala bolje. Nije mi se toliko spavalo, nisam imala vrtoglavice. Oni koji imaju problema se anemijom znaju šta sve anemija povlači sa sobom. Između ostalog, to su i bakterije, virusi, tahikardije… Jako brzo sam se umarala, nisam mogla da funkcionišem normalno, prosto, nisam mogla da živim u skadu sa svojim godinama.

Posle mesec dana ponovo sam proverila krvnu sliku. Rezultati su bili odlični. Nova kontrola je bila posle dva meseca, i tada sam prešla tu granicu, čarobnu granicu: gvožđe mi je bilo iznad 10, a hemoglobin 115.

Nakon trudnoće se ponovo pojavila anemija, ali to je zbog moje greške, jer sam kao i svaka žena posle trudnoće htela da vratim liniju koju sam imala pre trudnoće. Držala sam raznorazne dijete koje su ponovo dovele do anemije. Gvožđe je bilo 3,2, a hemoglobin 100. Ponovo sam dobila standardnu terapiju od lekara, ali sam uprkos tome odlučila da se vratim proverenom PRIMED 5 preparatu.

Posle mesec dana korišćenja PRIMED 5 ponovo se sve vratilo u odlično stanje. Gvožđe mi je ponovo bilo odlično. Hemoglobin takođe.

Ja sad imam dete od dve godine, odlično funkcionišem sa njim. Svi koji imaju dvogodišnje dete znaju šta to znači. Morate da budete non stop u pokretu, on stalno trči, ja stalno jurcam za njim. Puna sam energije, nisam uopšte bolesna, problem sa bakterijama, virusima uopšte nemam. Krvna slika mi je super, tako da sam ja sada zdrava žena.

Svima koji imaju problema sa anemijom bih preporučila PRIMED 5, jer sam uverena da će biti zadovoljni kao i ja.

Milijana Stjepanović,

Bela Crkva

PRIMED 5 FEROMED

PRIMED 5 Feromed je prirodan preparat, napravljen po proverenoj recepuri, na bazi meda i lista koprive.

Bez konzervansa, veštačkih boja i drugih aditiva.
PRIMED 5 Feromed se preporučuje kod:

  • ANEMIJE IZAZVANE NEDOSTATKOM GVOŽĐA,
  • GASTRITISA BILO KOG UZROKA.