PRIMED 5 koristim jako dugo i jako sam zadovoljna

PRIMED 5 koristim jako dugo i jako sam zadovoljna. Imam već dugi niz godina anemiju, pomalo i genteski, a u zadnje vrijeme zbog učestalih krvarenja. Zbog toga mi opadnu željezo i hemoglobin. Tada osjećam iscrpljenost i vrtoglavice, trnjenje ruku i nogu. Koristila sam nekad i tablete željeza, a i injekcije fero. Na kraju, kad sam saznala za PRIMED 5 prestala sam da uzimam i tablete i injekcije. Za PRIMED 5 sam saznala preko sestrine kume. Ispočetka sam bila skeptična sto se tiče dejstva. Međutim, kad sam probala, vidjela sam da je zaista djelotvoran. Uvijek kad osjetim iscrpljenost i vrtoglavice koje budu nakon lošeg željeza i hemoglobina, sad radije uzmem PRIMED 5 i poslije jedne teglice osjetim odmah poboljšanje. Rado preporučujem svojim prijateljima koji imaju slične probleme kao i ja, jer je ovo mnogo efikasno i zdravo. Hvala PRIMED…..što postojite.

Gordana Pajović,
Rogatica, BIH

Poručite PRIMED 5 online!

PRIMED 5 je prirodan preparat na bazi meda i lekovitog bilja koje u sastavu sadrži gvožđe. Ne sadrži veštačke boje, arome, konzervanse i druge aditive.

Preporučuje se u slučaju anemije izazvane nedostatkom gvožđa. Pored anemije, PRIMED 5 blagotvorno deluje i u slučaju gastritisa i reumatoloških problema.

Za više informacija o preparatu posetite našu stranicu: http://primed5.anemija.rs/